Het Netepaleis

Indien je bij het Netepaleis een feest laat plaatsvinden of een workshop bijwoont of organiseert, kan je in overleg met hen vragen om tenten van auTENTiek te laten plaatsen. Zo kan je als bruidspaar romantisch in een bruidssuite overnachten en bovendien ook enkele gasten laten logeren in tenten.  Spreek met het Netepaleis alles praktisch af en contacteer auTENTiek voor de beschikbaarheid van de tenten.

Je kan in het Netepaleis bij vzw MMM bovendien verschillende workshops boeken, zoals:

  • een korte of lange natuurwandeling
  • proeven van muziek en stem in de klanktank
  • een dansavond in de Tropenbar
  • “Zingen over de grenzen heen” met Hilde Frateur
  • een Italiaanse avond
  • een kookworkshop met nadien een lekkere maaltijd
  • een wilgenhut bouwen
  • een wereldverhaal met interactieve percussie
  • Afrikaanse percussie en dans

MMM zorgt ook voor leuke kinderactiviteiten en opvang. Doe tijdig je aanvraag!

Over Het Netepaleis

Het Netepaleis kan je een ecologische cultuurkoepel noemen en ligt in een waardevol natuurdomein(3Ha) op de rustige Bogaertsheide in Kessel nabij de Grote Nete. Het is alleen toegankelijk tijdens MMM-activiteiten. Een zuiders en fleurig paradijsje voor groot en klein, ver weg van autoverkeer!

Het Netepaleis werd in 2012 de vaste locatie van MMM, een vzw die Mens en Milieu verbindt in een taal die iedereen verstaat: Muziek!  Dit privaat domein werd bezaaid met akkerfauna, bloemenweide en bos i.s.m. vzw Rivierenland. Het Netepaleis werd uniek ingericht met duurzaam materiaal, vaak afkomstig van het vroegere bio-bedrijf. De originele mazouttank werd artistiek beschilderd en doet nu dienst als “De Klanktank”. Er werd geïnvesteerd in groene stroom en het water wordt gezuiverd in een rietveld. In het natuurdomein tref je meerdere bijenhotels aan en elk jaar zijn er meer vogels en andere dieren te zien. Er zijn ook geitjes en konijntjes. Om de rust op het natuurdomein te bewaren kan Het Netepaleis slechts uitzonderlijk beschikbaar gesteld worden voor speciale gelegenheden, teambuilding, intieme vieringen, presentaties (bv. rond duurzaamheid), vergaderingen, natuurbeleving, rustige activiteiten zoals yoga en meditatie… voor mensen die houden van de natuur.

Praktisch

Het Netepaleis ligt op de Bogaertsheide in Kessel op 200 meter van de Grote Nete. Er is een vlotte toegang, ruime parking, wandelwegen. Je vindt er eenvoudige en bijzondere inrichting van verschillende ruimtes in de serres waaronder een grote patio met zuiderse binnentuin, mooi uitzicht, bar en sanitair, toegankelijk voor rolstoelgebruikers. Er kunnen tegelijkertijd verschillende activiteiten doorgaan, ideaal voor een bedrijf tweedaagse, vrijwilligers dag, teambuilding e.a.
Voor aanvragen en meer info neem je rechtstreeks contact met Het Netepaleis hetnetepaleis@gmail.com, tel 03 480 31 84.