Over ons

Van kleins af aan ben ik verzot op kampen bouwen, “vuurke stook doen”, patatten bakken in de schil, zingen rond het kampvuur etc…

Ik mocht dat van mijn ouders en misschien ook meerdere mensen van mijn generatie. Dat hoop ik toch, want alleen of samen met vrienden de gloed van het vuur te voelen op je gezicht en ondertussen de geluiden van de natuur te horen vind ik onbetaalbaar.

En nog steeds!

Volgens mij zit er een soort collectieve herinnering in ons genetisch geheugen waarin de warmte van een vuur en de geborgenheid van het kamp centraal staan. Ik wil de beleving van kamperen en kokerellen op houtvuur  aan mensen meegeven omdat ik er van overtuigd ben dat ze heilzaam is voor onszelf en onze kinderen. Het brengt ons in tijden van overvloed, drukte, gejaagdheid en de nadruk op verwerven van geld en bezit terug naar de essentie van wat we zijn en nodig hebben: mensen met basisbehoeften zoals warmte, eten, drinken, echt contact met de ander, rust en stilte, vrede, gezelligheid en de schoonheid van de natuur.

Ik geloof heel sterk dat onze huidige maatschappij en manier van denken drastisch moet veranderen. Echte duurzaamheid, waarbij economisch denken, technologische vooruitgang en ondernemen samengaan  met een fundamenteel respect voor mens, planeet en leefomgeving, is noodzakelijk en mogelijk om echte verandering te brengen, waar iedereen beter van wordt.

Als kind wou ik geoloog worden en afdalen in kraters van vulkanen, maar om de een of andere reden ging ik orthopedagogie studeren en daalde ik vooral af in de kraters van de menselijke geest. De passie en verwondering voor onze planeet en alles wat zich daarop afspeelt is altijd gebleven en ik heb het geluk gehad dat ik veel uiteenlopende jobs heb gedaan, waar respect voor de natuur en de mens steeds deel uitmaakten van de missie.  Omdat ik tijdens mijn loopbaan en doorheen mijn engagementen een netwerk heb opgebouwd van boeiende initiatieven en mensen die tonen dat het anders kan, wil ik door middel van mijn zaak deze verborgen parels tonen aan een breed doelpubliek.

Bij auTENTiek  krijg je de kans om avontuurlijk comfort en comfortabel avontuur te beleven op unieke locaties die inspiratie geven en duurzaamheid concreet maken.

Meer info over mijn werkervaring vind je op https://be.linkedin.com/in/anndhaese

  • auTENTiek=

    kaarslicht
  • WENST U MEER INLICHTINGEN OVER DE MOGELIJKHEDEN? LAAT HET ME WETEN.