De Kijfelaar

Bioboerderij De Kijfelaar  is een plek waar (h)eerlijk  voedsel geproduceerd wordt.

Ze werken er volledig volgens de principes van de bio-landbouw. Dat wil zeggen dat er geen chemische middelen gebruikt worden om planten en dieren te forceren, maar dat ze vertrekken vanuit de zorg voor de bodem, planten en dieren.

Ze hebben zowel dieren als akkergewassen en groenten. Op die manier kunnen ze op de boerderij heel wat kringlopen sluiten.  En het zorgt ook voor een ruim aanbod van producten voor wie van lekker eten houdt.

Want alles wat ze produceren, trachten ze via de korte keten bij de consument te brengen. Daarom is er een hoevewinkeltje  en leveren ze op heel wat plaatsen wekelijks een bestelling.

Je kan de Kijfelaar uitkiezen als locatie voor een workshop koken op houtvuur. Zowel de groenten als het vlees komen van de hoeve.

In 2016 kan je op deze locatie nog niet boeken voor meerdere nachten of met een grote groep.

WEL kan je bij de Kijfelaar een nachtje doorbrengen met max 6 personen in de formule “farmtripping”. Dat wil zeggen dat je 2 tot 3 locaties uitkiest waarlangs je een wandel-of fietstocht maakt en waarbij je auTENTiek telkens je bedje laat klaarmaken in 1 van de tenten. Kijfelaar is dan 1 van de locaties die je kan opnemen in je route.

[vc_images_carousel images=”1491,1492,1493,1494,1495″ img_size=”large”]